Raslången februar 2014

Raslången rundt vinter 2014

Som i 2011 deltog jeg i år i den traditionelle Outsite vintervandretur rundt om Raslången der i år foregik fra den 14. – 16. februar.

Fredag lidt over middag mødtes vi ved Havnehytten i Kastrup, hvor vi samledes i tre biler, hvor vi aftalte at køre i konvoj mod Bökestad. Konvojen endte dog hurtigt med at blive splittet og 3 af bilerne endte med en lille omvej over Lund. Efter et stop på Max i Kristianstad kørte vi resten af vejen til Bökestad, hvor rygsækkene kom på og turen kunne begynde. Da vi pga. turen til Lund var kommet senere til Bökestad end planlagt valgte vi at slå lejr på den nærliggende shelterplads. Om aftenen var der tid til stenalder-tv måske bedre kendt som bålhygge.

Om lørdagen vandrede vi fra Shelterpladsen ved Bökestad til Shelterpladsen ved Halen tæt på Alltidhult. Dagen startede med en blanding af tøsne, hagl, slud og regn men over middag begyndte det at klare op og blev godt vandrevejr. Aftenen stod igen på bålhygge og snak om friluftsliv, udstyr og meget andet.

Søndag vandrede vi tilbage til bilerne ved Bökestad og turen gik tilbage til Danmark med et stop ved Hardys i Höör som nærmest er en fast tradition efter ture ved Raslången.

På trods af tidspunktet på året var der kun en smule sne i området.

Christian fra Outsite har lavet en video fra turen.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *